AED

Defibtech Lifeline AED + GRATIS Mini Anne oefenset!

Defibtech Lifeline actie
Defibtech Lifeline AED met accessoiresDefibtech Lifeline halfautomaat
Merk: 

De meest verkocht AED in Nederland; de Defibtech Lifeline. Uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Inlusief accessoires en tijdelijk met GRATIS Mini Anne oefenset!

€1.595,00
Prijs excl. 9% BTW

Defibtech View AED

Defibtech Lifeline View actie
Defibtech View AEDLCD videoscherm van Defibtech View
Merk: 

De Defibtech View heeft als enige AED een full-color videoscherm met duidelijke instructies en dat maakt het gemakkelijk voor iedereen om in noodgevallen kordaat op te treden. Deze geavanceerde AED is nu wel heel aantrekkelijk; want als u hem nu besteld krijgt u er gratis een wandkast met alarm bij kado.

€1.695,00
Prijs excl. 9% BTW

Defibtech Lifeline AED AUTO

Defibtech Lifeline Auto AED
AED Defibtech wandkastDraagtas voor Defibtech Lifeline AED
Merk: 

De Defibtech Lifeline AUTO AED is de vol automatische versie van de Lifeline AED. De AUTO is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Nu inclusief gratis accessoires!

€1.645,00
Prijs excl. 9% BTW

Philips HeartStart HS-1 AED + accessoires en GRATIS Mini Anne!

Philips AED met accessoires
HeartStart AED draagtasAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. De Philips HeartStart HS-1 geeft daarnaast uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores (t.w.v. € 269,-) 

€1.189,00
Prijs excl. 9% BTW

AED met buitenkast

AED + buitenkast
Merk: 

Op zoek naar een BuurtAED? Dan is het AED met buitenkast set iets voor u! Zo heeft u met één pakket een AED die met een gerust hart buiten geplaatst kan worden.

€1.450,00
Prijs excl. 9% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart FRx actie
Philips FRx AED met tasFrx AED met smart padsPhilips HeartStart FRx
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen. Nu tijdelijk GRATIS Mini Anne oefenset!

€1.495,00
Prijs excl. 9% BTW

Cardiac Science Powerheart G5

Cardiac Science G5 powerheart
Cardiac Science G5 powerheart
Merk: 

Deze nieuwe Powerheart AED van Cardiac Science combineert een aantal unieke functies die de overlevingskansen van het slachtoffer ten goede komen. De belangrijkste innovatie is de reanimatiehulp-button, hiermee krijgt de hulpverlener real-time informatie over de kwaliteit van de hartmassage's en kan daarop zijn handelingen aanpassen. Deze ondersteuning wordt van harte aanbevolen in de laatste reanimatie-richtlijnen van de Europese Reanimatie Raad. 

€1.850,00
Prijs excl. 9% BTW

Cardiac Science Powerheart G3 Plus

Merk: 

De Powerheart G3 halfautomaat PLUS is robuust, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar. Hij test maandelijks de condensator op volle sterkte. Daarnaast wordt de functionaliteit van de elektroden en de batterij elke dag opnieuw automatisch getest. Een heldere stem gidst de gebruiker door het gehele proces. Het apparaat herkent het hartritme en weet wanneer hij wel en wanneer hij geen schok moet toedienen. Bovendien heeft de AED een display waarin waardevolle informatie wordt weergegeven. Deze PLUS versie beschikt over uitgebreide reanimatie-ondersteuning dmv metronoom en gesproken tekst (Nederlands)

€1.850,00
Prijs excl. 9% BTW

HeartSine Samaritan PAD 350P

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van meest voordelige AED's ter wereld, zowel in aanschaf als onderhoud. Ondanks de scherpe prijs werkt deze compacte AED uitstekend en is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties. Deze defibrillator heeft een gecombineerde elektroden/accu-cassette; de zogenaamde PadPak. Hierdoor is de AED zeer betrouwbaar maar ook zeer onderhoudsarm. Nu met GRATIS AED wandkast!

€1.149,00
Prijs excl. 9% BTW

Pagina's