AED

Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED aanbieding
Defibtech met laagste prijs garantieSnelle bezorging van automatische externe defibrillator
Merk: 

De meest verkocht AED in Nederland; de Defibtech Lifeline. Deze defibrillator onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Nu met GRATIS actiepakket:

  • PSF ophangbeugel
  • AED reanimatieset
  • AED Pictogrammenset
€1.595,00
Prijs excl. 6% BTW

Defibtech View AED

Defibtech View AED
LCD videoscherm van Defibtech ViewGratis wandkast
Merk: 

De Defibtech View heeft als enige AED een full-color videoscherm met duidelijke instructies en dat maakt het gemakkelijk voor iedereen om in noodgevallen kordaat op te treden. Deze geavanceerde AED is nu wel heel aantrekkelijk; want als u hem nu besteld krijgt u er gratis een wandkast met alarm bij kado.

€1.695,00
Prijs excl. 6% BTW

Defibtech Lifeline AED AUTO

Defibtech Lifeline Auto AED
AED Defibtech wandkastDraagtas voor Defibtech Lifeline AED
Merk: 

De Defibtech Lifeline AUTO AED is de vol automatische versie van de Lifeline AED. De AUTO is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Nu inclusief gratis accessoires!

€1.645,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart HS-1 AED met GRATIS accessoires!

Philips AED aanbieding
HeartStart AED draagtasPhilips HeartStart HS1 AEDAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. Ook geeft deze Philips HeartStart HS-1 uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores t.w.v. € 269,-.

€1.189,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart frx AED
Philips FRx AED met tasFrx AED met smart padsPlaatsing elektroden bij kinderenPhilips HeartStart FRxPhilips wandbeugel
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen.

€1.495,00
Prijs excl. 6% BTW

Cardiac Science Powerheart G5

Cardiac Science G5 powerheart
Cardiac Science G5 powerheart
Merk: 

Deze nieuwe Powerheart AED van Cardiac Science combineert een aantal unieke functies die de overlevingskansen van het slachtoffer ten goede komen. De belangrijkste innovatie is de reanimatiehulp-button, hiermee krijgt de hulpverlener real-time informatie over de kwaliteit van de hartmassage's en kan daarop zijn handelingen aanpassen. Deze ondersteuning wordt van harte aanbevolen in de laatste reanimatie-richtlijnen van de Europese Reanimatie Raad. 

€1.850,00
Prijs excl. 6% BTW

Cardiac Science Powerheart G3 Plus

Merk: 

De Powerheart G3 halfautomaat PLUS is robuust, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar. Hij test maandelijks de condensator op volle sterkte. Daarnaast wordt de functionaliteit van de elektroden en de batterij elke dag opnieuw automatisch getest. Een heldere stem gidst de gebruiker door het gehele proces. Het apparaat herkent het hartritme en weet wanneer hij wel en wanneer hij geen schok moet toedienen. Bovendien heeft de AED een display waarin waardevolle informatie wordt weergegeven. Deze PLUS versie beschikt over uitgebreide reanimatie-ondersteuning dmv metronoom en gesproken tekst (Nederlands)

€1.850,00
Prijs excl. 6% BTW

HeartSine Samaritan PAD 350P

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van meest voordelige AED's ter wereld, zowel in aanschaf als onderhoud. Ondanks de scherpe prijs werkt deze compacte AED uitstekend en is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties. Deze defibrillator heeft een gecombineerde elektroden/accu-cassette; de zogenaamde PadPak. Hierdoor is de AED zeer betrouwbaar maar ook zeer onderhoudsarm. Nu met GRATIS AED wandkast!

€1.149,00
Prijs excl. 6% BTW

HeartSine Samaritan PAD 360P volautomaat

De HeartSine Samaritan 360P is de voordeligste volautomatische AED in zowel aanschaf als onderhoud. Deze AED is eenvoudig in de bediening en daarmee geschikt voor vrijwel alle situaties en locaties. Daarnaast krijgt maar lieftst 8 jaar garantie op deze AED!

€1.149,00
Prijs excl. 6% BTW

Pagina's