AED

Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED aanbieding
Defibtech met laagste prijs garantieSnelle bezorging van automatische externe defibrillator
Merk: 

De meest verkocht AED in Nederland; de Defibtech Lifeline. Deze defibrillator onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Nu met GRATIS actiepakket:

  • PSF ophangbeugel
  • AED reanimatieset
  • AED Pictogrammenset
€1.595,00
Prijs excl. 6% BTW

Defibtech View AED

Defibtech View AED
LCD videoscherm van Defibtech ViewGratis wandkast
Merk: 

De Defibtech View heeft als enige AED een full-color videoscherm met duidelijke instructies en dat maakt het gemakkelijk voor iedereen om in noodgevallen kordaat op te treden. Deze geavanceerde AED is nu wel heel aantrekkelijk; want als u hem nu besteld krijgt u er gratis een wandkast met alarm bij kado.

€1.695,00
Prijs excl. 6% BTW

Defibtech Lifeline AED AUTO

Defibtech Lifeline Auto AED
AED Defibtech wandkastDraagtas voor Defibtech Lifeline AED
Merk: 

De Defibtech Lifeline AUTO AED is de vol automatische versie van de Lifeline AED. De AUTO is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Nu inclusief gratis accessoires!

€1.645,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart HS-1 AED met GRATIS accessoires!

Philips AED aanbieding
HeartStart AED draagtasPhilips HeartStart HS1 AEDAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. Ook geeft deze Philips HeartStart HS-1 uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores t.w.v. € 269,-.

€1.149,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart frx AED
Frx AED met smart padsPlaatsing elektroden bij kinderenPhilips FRx AED met tasTransparante wandbeugel Philips Heartstart AED
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen.

€1.495,00
Prijs excl. 6% BTW

Zoll AED Plus

Zoll AED Plus met gratis kast
ZOLL AED Plus in tasZoll AED PlusBinnenkant Zoll AED PlusECG weergave Zoll AED Plus
Merk: 

De Zoll AED Plus is speciaal ontworpen voor de "medische leek" met ondersteuning bij de uitvoering van de hartmassage. Daarnaast is deze veelzijdige AED zeer onderhoudsarm. De Zoll is bovendien de enige AED waarbij gebruik wordt gemaakt van normale batterijen, deze zijn eenvoudig te vervangen en goedkoop in gebruik. Nu tijdelijk inclusief GRATIS AED wandkast.

€1.440,00
Prijs excl. 6% BTW

ZOLL AED PLUS volautomatische AED

Zoll AED Plus met gratis kast
ZOLL AED plus volautomatische AEDZOLL AED Plus openZoll AED plus display met feedbackZOLL AED plus volautomaat actie
Merk: 

Deze vol-automatische AED PLUS van ZOLL is nagenoeg exact gelijk aan de vertrouwde half-automatische variant. Het belangrijke verschil is dat de hulpverleners de schokknop niet hoeven in te drukken om de schok toe te dienen. Nu tijdelijk inclusief GRATIS AED wandkast.

€1.495,00
Prijs excl. 6% BTW

HeartSine Samaritan PAD 360P volautomaat

De HeartSine Samaritan 360P is de voordeligste volautomatische AED in zowel aanschaf als onderhoud. Deze AED is eenvoudig in de bediening en daarmee geschikt voor vrijwel alle situaties en locaties. Daarnaast krijgt maar lieftst 10 jaar garantie op deze AED!

€1.149,00
Prijs excl. 6% BTW

Heartsine Samaritan PAD 500P

De technologie van de Heartsine Samaritan PAD 300P vindt zich terug in de Samaritan Pad 500P. Maar daarnaast bevat de Samaritan Pad 500P ook aanvullende reanimatie-instructies om de hartfunctie weer op gang te brengen. Want of de hulpverlener nu een beroeps of leek is, in een noodsituatie is iedereen nerveus.

€1.699,00
Prijs excl. 6% BTW

Pagina's