Defibtech View kinderelektroden

D6607
Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Beoordeling aed.nl

Overall Rating 8.9/10 | +1500 reviews

De Defibtech Lifeline View kinderelektroden (DDP-2002) zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar (of tot 25 kilo). Deze kinder elektroden zijn alleen te gebruiken voor de Defibtech Lifeline VIEW AED en kunnen niet worden gebruikt met de Defibtech Lifeline AED of de Lifeline AUTO AED.

Deze Defibtech View kinderelektroden dienen vervangen te worden wanneer de AED is ingezet of wanneer de verloopdatum in zicht komt. Open de verpakking niet (gebruik uitgezonderd): de geleidende gel zal uitdrogen zodat de AED niet goed meer kan meten en geen schok kan toedienen.
Deze Lifeline View kinderektroden gaan, ongebruikt, twee jaar mee. Wij raden altijd aan om twee elektrodensets voorradig te hebben. Zo kunt u uw AED direct weer gebruiksklaar maken na een inzet en voorkomt u dat u in geval van nood geen werkende AED hebt. 

De Defibtech DDP-2002 AED-kinderelektroden zijn gemakkelijk te vervangen. Verwijder de oude elektrodenset door de stekker uit de AED te trekken. Bevestig de stekker van de nieuwe elektroden en berg de verpakking met de elektroden in het vak in de achterkant van de AED.

Voor kinderen boven de 8 jaar of voor volwassenen gebruikt u de standaard Defibtech View AED-elektroden (artikelnummer D6606).

 

€114,00
incl. 9% BTW: €124,26

Specificaties

Brochures

Video