AED kasten

AED kast

Wilt u de AED op een veiligere en goed zichtbare plaats hebben opgeborgen? Kies dan voor één van onze AED wandkasten. De meeste kasten zijn voorzien van een akoustisch alarm waarmee bij het openen van het deurtje een waarschuwingssignaal wordt afgegeven. De op deze pagina aangeboden kasten zijn niet geschikt voor buitengebruik. Wilt u een AED buiten plaatsen dan heeft u een speciale buitenkast nodig, lees in dat geval eerst onze tips.

AIVIA AED wandkast 100

Aivia 100 AED wandkast
AIVIA 100

De AIVIA 100 indoor AEDkast met zichtvenster, nachtverlichting, alarm en "Break Away" veiligheids trekzegel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. De AIVIA 100 is vervaardigd uit zeer sterke en duurzame materialen, te weten: ABS en polycarbonaat.

€179,00
Prijs excl. 21% BTW

AIVIA200 verwarmde waterdichte AED buitenkast

AIVIA 200 buitenkast

Met deze AIVIA 200 wandkast kunt u met een gerust hart uw AED buiten plaatsen. Deze AIVIA 200 AED kast is, net als de AIVIA 210, voorzien van ingebouwde thermostaat geregelde verwarming waardoor de temperatuur altijd minimaal 10 graden blijft. Op deze manier blijft uw AED in deze kast in goede conditie, ook als de buitentemperatuur een keer onder het vriespunt komt. 

€539,00
Prijs excl. 21% BTW

Defibtech AED wandkast PR-K1

Defibtech AED wandkast
Merk: 

Wandkast met akoestisch alarm (excl. ophangbeugel). Deze degelijke kast is gemaakt van plaatstaal en voorzien van groot venster en montagepunten voor ophangbeugel (defibtech of de PSF-serie). Wordt geleverd zonder wandbeugel om de AED mee in de kast te hangen.

Deze wandkast is niet geschikt voor buiten.

 

€198,00
Prijs excl. 21% BTW

Defibtech wandkast grijs

Defibtech AED wandkast grijs

Wandkast met akoestisch alarm (excl. ophangbeugel). Deze degelijke kast is gemaakt van plaatstaal en voorzien van groot venster en montagepunten voor ophangbeugel (defibtech of de PSF-serie).

€198,00
Prijs excl. 21% BTW