Oefenpoppen (Reanimatie-oefenpoppen)

Ambu Man Wireless Next Generation

AmbuMan W, next generation torso
AmbuMan W, next generation met armenAmbu Man W lichaamAmbuMan Wireless pakket

De Ambu Man Wireless, Next Generation is de nieuwste reanimatiepop van Ambu. De oefenpop van volwassen afmetingen biedt een uitzonderlijk levensechte voorstelling van de menselijke anatomie, waardoor het realistisch oefenen van moderne reanimatietechnieken mogelijk is.

€2.499,00
Prijs excl. 21% BTW

Ambu Man I reanimatie-oefenpop

Ambu man I Torso
Ambu Man I lichaamAmbu Man tas

De Ambu Man is een oefenpop van volwassen afmetingen, die een uitzonderlijk levensechte voorstelling van de menselijke anatomie biedt, in het bijzonder de kenmerken die belangrijk zijn voor het oefenen van moderne reanimatietechnieken.

€1.210,00
Prijs excl. 21% BTW

Ambu Junior

Ambu Junior
Hygiënisch systeemAmbu Junior oefenpop

De Ambu Junior maakt het, met de uiterlijke kenmerken van een 3-jarig kind, mogelijk reanimatie en beademing bij kinderen op realistische wijze te oefenen.

€449,00
Prijs excl. 21% BTW

Fat Old Fred

Fat Old Fred

Reanimatiepop met natuurgetrouwe afmetingen en gewicht van een persoon met obesitas. Deze oefenpop is een goede toevoeging aan iedere reanimatiecursus.

€420,00
Prijs excl. 21% BTW

Ambu Man Basic

Ambu man Basic
Ambu man Basic pakket

De Ambu Man Basic is een voordelige variant op de populaire AmbuMan I. Deze reanimatiepop heeft dezelfde eigenschappen en is daarmee geschikt voor intensief gebruik.

€499,00
Prijs excl. 21% BTW

Ambu UniMan+

Ambu UniMan+

De Ambu UniMan+ is een voordelige oefenpop met alle welbekende Ambu kijk-luister-voel eigenschappen.

€199,00
Prijs excl. 21% BTW

Ambu Man benen

Benen Ambu Man

Een set van twee benen, welke gemakkelijk aan de torso van de AmbuMan te bevestigen is. Met bevestiging van de benen aan de Ambu Man, geeft u de cursisten/leerlingen een realistischer beeld van hoe een reanimatie er in werkelijkheid uit zal zien.

€309,00
Prijs excl. 21% BTW

100 luchtzakjes Ambu

Luchtzakjes ambu

Luchtzakjes voor het unieke hygiënesysteem van de AmbuMan. Een zak bestaat uit 100 luchtzakjes, welke bedoeld zijn voor éénmalig gebruik.

€51,00
Prijs excl. 21% BTW

Pagina's