AED onderhoud & service

Team
AED onderhoud & service
Eénmalige AED Check-up
Jaarlijkse AED Check-up
AED Basis service
AED Plus service Aanbevolen
Contractduur
Eénmalig
Jaarlijks opzegbaar
5 jaar
5 jaar
Registratie AED in database
24/7 telefonische helpdesk
Onderhoud en inspectie op locatie
Inspectierapport en keuringssticker op AED
Uitvoering software-update op locatie
Kosten batterijen en elektroden
10% korting
10% korting
Inbegrepen
Inbegrepen
Vervangende elektroden na AED inzet
Vervangende AED bij reparatie
Merken
Defibtech, Philips, Cardiac Science, Zoll, Heartsine Samaritan en Physio Control
Defibtech, Philips, Cardiac Science, Zoll, Heartsine Samaritan en Physio Control
Defibtech, Philips, Cardiac Science, Zoll, Heartsine Samaritan en Physio Control
Defibtech, Philips, Cardiac Science, Zoll, Heartsine Samaritan en Physio Control
 

 

Altijd vertrouwen up uw AED?

Met de aanschaf van een defibrillator investeert u in een fantastisch apparaat dat wellicht ooit het leven van een collega, familielid, buurtgenoot of misschien wel uzelf kan gaan redden. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat u erop kunt vertrouwen dat de AED altijd gebruiksklaar is. Hoewel de meeste AED's onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moeten er toch periodiek accu's en elektroden vervangen worden. In de praktijk blijkt dat men dit nog wel eens 'vergeet' en dat zorgt voor gevaarlijke situaties die in het ergste geval zelfs levens kunnen kosten. Daarom adviseren wij het afsluiten van een AED servicecontract of AED check-up zodat wij u de zorg uit handen nemen en u er zeker van kunt zijn dat uw AED gebruiksklaar is in geval van nood.

Eénmalige AED check-up

U neemt contact met ons op als u een éénmalige AED check-up wil laten uitvoeren. Onze servicemedewerker maakt vervolgens een afspraak om de AED bij u op locatie systematisch door te komen lichten. Hierbij wordt onder andere een test uitgevoerd waarbij uw AED een schok afgeeft aan onze defibrillatortester. Zo testen wij of uw AED een schok toedient die voldoet aan de richtlijn van de fabrikant. Daarnaast controleren wij de houdbaarheid van de batterij en elektroden en zal er, indien nodig, een software-update worden gedaan. De kosten van onderdelen die tijdens deze éénmalige check-up vervangen moeten worden zitten niet bij de prijs van de AED check-up inbegrepen. Wel krijgt u op deze onderdelen 10% korting.

  • Eénmalige AED check-up: € 97,50 per AED per bezoek (onderdelen niet inbegrepen, wel 10% korting op accessoires).

Jaarlijkse AED check-up

Voor de jaarlijkse AED check-up geldt hetzelfde protocol als bij de éénmalige check-up, alleen zal dit servicebezoek jaarlijks terugkeren. Ook bij de jaarlijkse check-up geldt dat de te vervangen onderdelen niet bij de prijs inbegrepen zijn maar dat u op deze artikelen wel 10% korting krijgt. Extra voordelen van een jaarlijkse check-up zijn daarnaast dat u gebruik kunt maken van onze 24/7 bereikbare telefonische helpdesk en er bij storingen of een defect binnen 24 uur een servicemedewerker bij u op locatie komt om deze te verhelpen. Moet de AED meegenomen worden voor reparatie? Dan laten wij een vervangende AED voor u achter zodat uw omgeving toch hartveilig blijft.

  • Jaarlijkse AED check-up: € 97,50 per AED per jaar (onderdelen niet inbegrepen, wel 10% korting op accessoires).

Servicecontract basic

Bij het AED servicecontract basic wordt uw AED geregistreerd in onze servicedatabase. Wij zorgen er vervolgens voor dat de te vervangen onderdelen, zoals elektroden en batterijen, worden toegezonden op het moment dat deze aan vervanging toe zijn. Het verwisselen van deze artikelen is eenvoudig zelf te doen.
Zowel de kosten van deze producten als de verzendkosten zijn al bij de prijs van het servicecontract basic inbegrepen.
Uw AED doet dagelijks zelftesten en als er toch iets mis is hoort (piepsignaal) en ziet u dat vanzelf. In dat geval kunt u gebruik maken van de 24/7 technische helpdesk, zij kunnen in veel gevallen de storing van afstand verhelpen. Mocht dit toch niet lukken dan wordt de AED opgehaald door een koerier en krijgt u een vervangende AED tijdens de reparatie. Alleen bij een eventuele software-update komt onze monteur bij u op locatie.

  • Servicecontract AED Basic:  €  130,- per AED per jaar.

Servicecontract plus

Het servicecontract plus lijkt wat betreft service op de jaarlijkse AED check-up. Groot verschil is dat er geen extra kosten verbonden zijn aan de periodieke vervanging van elektroden en/of batterijen. Dus ook bij het servicecontract plus wordt de AED geregistreerd in onze servicedatabase en komt onze getrainde servicemedewerker jaarlijks bij u op locatie om de AED te controleren en preventief onderhoud uit te voeren. Hierbij wordt de defibrillator volgens het inspectieprotocol doorgelicht, waarbij naast de algehele conditie van de AED ook de kwaliteit van de batterij, de levensduur van de elektroden, de softwareversie van de AED en het reanimatiesetje gecontroleerd wordt. Daarnaast zal ook bij het servicecontract plus een schoktest worden gedaan om te kijken of de schok die uw AED afgeeft voldoet aan de richtlijnen van de fabrikant. Zijn er onderdelen van uw AED, zoals de accu, batterij en/of elektrodenset, die tijdens het servicebezoek aan vervanging toe zijn? Dan zal onze servicemedewerker dit geheel kosteloos voor u op locatie vervangen. Vervolgens wordt de AED voorzien van een keuringssticker en ontvangt u een afschrift van het onderhoudsrapport.

Maar bij het AED servicecontract plus kunt u ook tussen de jaarlijkse servicebezoeken door op ons rekenen. Zo kunt u bij een storing altijd contact opnemen met onze 24/7 technische helpdesk, is er bij een storing of defect binnen 24 uur een servicemedewerker op locatie en wordt u een vervangende AED ter beschikking gesteld als uw eigen AED voor reparatie meegenomen moet worden.

  •  Servicecontract AED Plus:  €  165,- per AED per jaar.

Contract afsluiten of meer weten? Download hier de brochure met aanvraagformulier.