AED onderhoud & service

Team
AED onderhoud & service
AED Check-up
AED Basis service
AED Plus service Aanbevolen
Frequentie van controle
Eenmalig of jaarlijks
Jaarlijks
Jaarlijks
Contractduur
Jaarlijks opzegbaar
5 jaar
5 jaar
Servicemedewerker op locatie
Alleen voor software-update
Fysieke controle van de AED
Inspectierapport en keuringssticker op AED
Kosten batterijen en elektroden
10% korting
Inbegrepen
Inbegrepen
Nieuwe elektroden na inzet
Merken
Defibtech, Philips, Cardiac Science, Zoll en HeartSine
Defibtech, Philips,
Zoll en HeartSine
Defibtech, Philips,
Zoll en HeartSine
24/7 servicenummer
 

Altijd vertrouwen up uw AED?

U investeert in een fantastisch apparaat dat wellicht ooit eens het leven van een collega, familielid of mischien wel uzelf kan gaan redden. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat u erop kun vertrouwen dat de  AED altijd gebruiksklaar is. Hoewel de meeste AED's onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moeten er toch periodiek accu's en elektroden vervangen worden. In de praktijk blijkt dat men dit nog wel eens 'vergeet' en zorgt voor gevaarlijke situaties. Daarom adviseren wij het afsluiten van een AED servicecontract. Wij hebben voor u twee mogelijkheden; het AED servicecontract BASIC of PLUS. Zit u liever niet vast een contract? Dan voeren wij graag een eenmalige (of terugkerende) AED check-up bij u uit.

AED check-up

U neemt contact met ons op als u een eenmalige AED check-up wilt laten uitvoeren. Onze servicemedewerker komt bij u op locatie om de AED systematisch door te lichten. Ook wordt een test uitgevoerd waarbij uw AED een schok afgeeft aan onze defibrillatortester. Zo testen wij of uw AED een schok toedient die voldoet aan de richtlijn van de fabrikant. Op onderdelen die vervangen moeten worden krijgt u 10% korting. Vertoont uw AED problemen die niet op locatie kunnen worden verholpen? Dan nemen we hem mee en laten we een leen-AED achter. Zo blijft u hartveilig. Als u ervoor kiest de AED check-up jaarlijks te laten uitvoeren, dan krijgt u ook tussen de verschillende keurmomenten 10% korting op onderdelen, bijvoorbeeld na een AED-inzet. Download hier het aanvraagformulier voor een AED check-up

  • AED check-up:   € 97,50 per AED per bezoek (onderdelen niet inbegrepen, wel 10% korting op accessoires)

Servicecontract Basic

Hierbij wordt uw AED geregistreerd in onze servicedatabase. Wij zullen er voor zorgen dat op de juiste momenten de te vervangen onderdelen zoals electroden en accu's tijdig worden toegezonden. Het vervangen van deze artikelen is eenvoudig zelf te doen bovendien zijn zowel de kosten van deze producten en de verzendkosten inbegrepen. Uw AED doet dagelijks zelftesten en als er toch iets mis is hoort (piepsignaal) en ziet u dat vanzelf. In dat geval kunt u gebruik maken van de technische helpdesk, zij kunnen in veel gevallen de storing van afstand verhelpen. Mocht dit toch niet lukken dan wordt de AED opgehaald door een koerier en krijgt u een vervangende leen AED tijdens de reparatie. Alleen bij een eventuele update van de software komt onze monteur op de locatie.

  • Servicecontract AED Basic:  €  115,- per AED per jaar

Servicecontract Plus

Ook hierbij wordt de AED geregistreerd in onze servicedatebase. Onze getrainde servicemedewerker komt jaarlijks bij u op locatie om de AED te controleren. Hierbij wordt volgens het inspectieprotocol de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Controle van de algehele conditie AED; Kwailiteit accu/batterij; Levensduur electroden; Controleren juiste softwareversie Controle reanimatiekit Functionele test (afgifte schok) Indien nodig worden de accu, electroden geheel kosteloos vervangen en indien mogelijk de software aangepast aan de laatste richtlijnen. Vervolgens wordt de AED voorzien van een keuringssticker en ontvangt u een afschrift van het onderhoudrapport.

  •  Servicecontract AED Plus:  €  149,- per AED per jaar.

Contract afsluiten of meer weten?

Download hier de brochure met aanvraagformulier: