AED projecten

Meerdere AED's nodig? Wij helpen u van A tot Z
PreSafe levert al AED's vanaf het moment dat het 2002 werd toegestaan de AED's door iedereen te laten bedienen. Doordat wij vanaf het begin bij deze ontwikkeling betrokken zijn geweest, hebben wij waardevolle ervaringen en kennis opgedaan. Met die ervaring en kennis zijn wij u graag van dienst bij het opzetten van een AED-project.
 
Wat is een AED-project?
Een AED-project is een grootschalige gecoördineerde aanschaf, installatie en ingebruikname van de AED. Op basis van uw wensen stellen wij een plan op om de aangeschafte AED's zo voordelig mogelijk te leveren, de wandkast(en) of wandbeugel(s) te plaatsen en uw medewerkers te trainen in het gebruik van de AED.
 
Voor wie?
Of u nu namens een gemeente, ondernemersvereniging, buurtvereniging, onderneming of (winkel)keten met meerdere filialen ons benaderd, wij zijn u graag van dienst. Het opzetten van een project kan al vanaf vijf AED's. Bent u op zoek naar minder dan vijf AED's, dan kunt u een offerte aanvragen. Bij een project hebben wij het doorgaans over meer dan vijf AED's en krijgt u een vaste accountmanager die altijd op de hoogte is van de status van uw project.
 
Meer weten?
Graag maken we een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en onze reeds opgedane ervaringen te delen.
Bel met Cees Thijssen, tel: 0252 422 166