Cardiac Science

Cardiac Science heeft een aantal kwalitatief hoogwaardige AED's ontwikkeld. De G3 Powerheart onderscheidt zich van de anderen dankzij de 7 jaar garantie en de mogelijkheid om automatisch synchroon te schokken. Daarnaast doet deze AED de meest uitgebreide zelftesten zodat u er zeker van kunt zijn dat de AED altijd inzetbaar is. 

Cardiac Science Powerheart G5

Cardiac Science G5 powerheart
Cardiac Science G5 powerheart
Merk: 

Deze nieuwe Powerheart AED van Cardiac Science combineert een aantal unieke functies die de overlevingskansen van het slachtoffer ten goede komen. De belangrijkste innovatie is de reanimatiehulp-button, hiermee krijgt de hulpverlener real-time informatie over de kwaliteit van de hartmassage's en kan daarop zijn handelingen aanpassen. Deze ondersteuning wordt van harte aanbevolen in de laatste reanimatie-richtlijnen van de Europese Reanimatie Raad. 

€1.850,00
Prijs excl. 9% BTW

Cardiac Science Powerheart G3 Plus

Merk: 

De Powerheart G3 halfautomaat PLUS is robuust, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar. Hij test maandelijks de condensator op volle sterkte. Daarnaast wordt de functionaliteit van de elektroden en de batterij elke dag opnieuw automatisch getest. Een heldere stem gidst de gebruiker door het gehele proces. Het apparaat herkent het hartritme en weet wanneer hij wel en wanneer hij geen schok moet toedienen. Bovendien heeft de AED een display waarin waardevolle informatie wordt weergegeven. Deze PLUS versie beschikt over uitgebreide reanimatie-ondersteuning dmv metronoom en gesproken tekst (Nederlands)

€1.850,00
Prijs excl. 9% BTW

Cardiac Science Powerheart G3 Plus Automatic AED

Merk: 

De Powerheart Plus Automatic is de volautomatische AED van Cardiac Science. Bij deze AED hoeft dus geen "shok-knop" te worden ingedrukt. Als na de diagnose blijkt dat een een schok noodzakelijk is zal deze AED die zonder tussenkomst van de hulpverlener toedienen.

€1.595,00
Prijs excl. 9% BTW