Cardiac Science Powerheart G3 Plus

D6450

Beoordeling aed.nl

Overall Rating 8.9/10 | +1500 reviews

 

De Powerheart G3 halfautomaat PLUS is robuust, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar. Hij test maandelijks de condensator op volle sterkte. Daarnaast wordt de functionaliteit van de elektroden en de batterij elke dag opnieuw automatisch getest. Een heldere stem gidst de gebruiker door het gehele proces. Het apparaat herkent het hartritme en weet wanneer hij wel en wanneer hij geen schok moet toedienen. Bovendien heeft de AED een display waarin waardevolle informatie wordt weergegeven. Deze PLUS versie beschikt over uitgebreide reanimatie-ondersteuning dmv metronoom en gesproken tekst (Nederlands).

Rescue Ready Technologie

De Rescue Ready Technologie onderscheidt deze AED van anderen. Elke dag, week en maand voert de AED verschillende soorten testen uit. Als er iets mis is, laat de indicatie in het handvat dat zien door middel van een rood licht en een duidelijk alarmgeluid. Dit alles zorgt ervoor dat de AED klaar is wanneer hij moet worden ingezet.

Powerheart AED's zijn makkelijk in gebruik

Bij een hartstilstand is iedere seconde van belang. De Powerheart G3 is ontworpen om de hulpverlener optimaal te ondersteunen. Zodra de elektroden op de borst van de patient zijn bevestigd herkent het apparaat het hartritme en onderzoekt het of een schok moet worden toegediend. Het tekstdisplay biedt extra hulp in rumoerige omgevingen.

Kortom: de AED is eenvoudig in gebruik, zelfs voor iemand met minimale training. De Powerheart G3 AED kan, samen met u, het leven redden van het slachtoffer van een hartstilstand.

€1.850,00
incl. 9% BTW: €2.016,50

Specificaties

 

Uitvoering Halfautomaat
Afmetingen (H x B x D) 31 x 27 x 8 cm
Gewicht 3,1 kg
Water & stofdichtheid IP24
Energieniveau schok 105J tot 360J variabel
Aantal seconden voor schok < 55 sec. voor een serie van 3 schokken inclusief analyse
Geheugen 60 minuten ECG-data
Uitleesmogelijkheid Seriële datakabel
Asystolie detectiedrempel 80 µV
Metronoom Ja
Garantie 7 jaar (4 jaar op de batterij)
Soort batterij IntelliSense Lithium
Aantal schokken per batterij 290
Levensduur/prijs batterij 4 jaar/€ 395,-
Levensduur/prijs elektroden 2 jaar/€ 45,-
Adviesprijs € 1850,-
Total Cost of Ownership 10 jaar € 282,- per jaar

 

Video