Philips HeartStart

De Philips Heartstart Home defibrillator is door Philips op de markt gezet als specifieke defibrillator voor thuisgebruik. Pluspunt is uiteraard de naamsbekendheid en degelijkheid van Philips, maar ook de ervaring van het bedrijf. Philips is wereldwijd marktleider op het gebied van draagbare defibrillatoren. De belangrijkste redenen om een HeartStart AED te kopen zijn: * Uitstekende Philips kwaliteit * Duidelijke uitleg m.b.t. reanimatiehandelingen en daardoor uitermate geschikt voor leken * Controleert ook de electroden bij de zelftest * De AED is als trainer (oefen-AED) te gebruiken middels het aansluiten van oefenelektroden.

Philips HeartStart HS-1 AED + accessoires en GRATIS Mini Anne!

Philips AED met accessoires
HeartStart AED draagtasAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. De Philips HeartStart HS-1 geeft daarnaast uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores (t.w.v. € 269,-) 

€1.189,00
Prijs excl. 9% BTW

AED met buitenkast

AED + buitenkast
Merk: 

Op zoek naar een BuurtAED? Dan is het AED met buitenkast set iets voor u! Zo heeft u met één pakket een AED die met een gerust hart buiten geplaatst kan worden.

€1.450,00
Prijs excl. 9% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart FRx actie
Philips FRx AED met tasFrx AED met smart padsPhilips HeartStart FRx
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen. Nu tijdelijk GRATIS Mini Anne oefenset!

€1.495,00
Prijs excl. 9% BTW