Philips HeartStart

De Philips Heartstart Home defibrillator is door Philips op de markt gezet als specifieke defibrillator voor thuisgebruik. Pluspunt is uiteraard de naamsbekendheid en degelijkheid van Philips, maar ook de ervaring van het bedrijf. Philips is wereldwijd marktleider op het gebied van draagbare defibrillatoren. De belangrijkste redenen om een HeartStart AED te kopen zijn: * Uitstekende Philips kwaliteit * Duidelijke uitleg m.b.t. reanimatiehandelingen en daardoor uitermate geschikt voor leken * Controleert ook de electroden bij de zelftest * De AED is als trainer (oefen-AED) te gebruiken middels het aansluiten van oefenelektroden.

Philips HeartStart HS-1 AED met GRATIS accessoires!

Philips AED aanbieding
HeartStart AED draagtasPhilips HeartStart HS1 AEDAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. Ook geeft deze Philips HeartStart HS-1 uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores t.w.v. € 269,-.

€1.189,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart frx AED
Philips FRx AED met tasFrx AED met smart padsPlaatsing elektroden bij kinderenPhilips HeartStart FRxPhilips wandbeugel
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen.

€1.495,00
Prijs excl. 6% BTW