Philips HeartStart FRx AED

D7300
Philips HeartStart FRx actie
Philips FRx AED met tas
Frx AED met smart pads
Philips HeartStart FRx

Beoordeling aed.nl

Overall Rating 8.9/10 | +1500 reviews

Wilt u een AED kopen maar ook leren hoe u moet reanimeren? Dan is deze aanbieding een uitkomst voor u! Tijdelijk leveren wij de Philips HeartStart met GRATIS Mini Anne oefenset waarmee u in slechts 30 minuten de basisvaardigheden van reanimatie leert!

Philips HeartStart FRx

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. Op locatie met politie, in het veld met atleten of op kantoor met werknemers, de FRx defibrillator is de oplossing voor het behandelen van een plotselinge hartstilstand in een omgeving die te veeleisend zijn voor andere AED's.

In de kern van de HeartStart defibrillators ligt de SMART bifasische technologie. De AED geeft een uiterst effectieve schok die zacht is voor het hart. De SMART-analyse verzekert u ervan dat de FRx defibrillator alleen schokken geeft wanneer dit nodig is, zelfs wanneer de lekenhulpverlener de schok-knop indrukt. De SMART-pads II zorgen ervoor dat de FRx op uw acties reageert.

De HeartStart FRx biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals water en stof (IP55-klasse). De AED is uiterst schokbestendig: zelfs na een val van één meter blijft de HeartStart FRx betrouwbaar functioneren en is het niet nodig het toestel te laten controleren in een technisch centrum. Door middel van een speciale baby/kind-sleutel kunt u de HeartStart FRx met de standaard defibrillatie-elektroden ook bij baby's en kinderen onder de acht jaar (of met een gewicht onder de 25 kg.) gebruiken. Dit betekent dat u niet hoeft te investeren in specifieke defibrillatie-elektroden voor kinderen of baby's.

De HeartStart FRx geeft u ook de mogelijkheid om extra uitgebreide gesproken commando's te activeren: deze hulp begeleidt de hulpverlener door het reanimatieproces heen. Hulpverleners waarderen deze ondersteuning enorm. De defibrillatie-elektroden zijn reeds aangesloten en worden tijdens de zelftest nagekeken. Hierdoor wint de hulpverlener tijd en hebt u de garantie dat de HeartStart altijd klaar is voor gebruik. De elektroden bevatten sensoren waarmee de AED zich aanpast aan de acties en het tempo van de hulpverlener.

Nu met Gratis accessoirepakket:

€1.495,00
incl. 9% BTW: €1.629,55

Specificaties

 

Uitvoering Semi-automatisch
Afmetingen (H x B x D) 6 x 22 x 18cm
Gewicht 1,5 kg
Water & stofdichtheid IP55
Energieniveau schok 150j volwassen en 50j met kindersleutel
Aantal seconden voor schok < 20 seconden; schok-tot-schok-tijd incl. analyse
Geheugen 15 minuten ECG-data
Uitleesmogelijkheid Ja, infra-rood
Asystolie detectiedrempel 100 µV
Metronoom Ja
Garantie 8 jaar
Soort batterij Lithium 9V 4,2Ah
Aantal schokken per batterij 200 of 4 uur monitoring
Levensduur/prijs batterij 4 jaar/€ 171,-
Levensduur/prijs elektroden 2 jaar/€ 61,-
Adviesprijs € 1495,-
Total Cost of Ownership 10 jaar € 208,10 per jaar

 

Video