ZOLL AED 3 volautomaat

D6509
Zoll AED 3 volautomaat

Beoordeling aed.nl

Overall Rating 8.9/10 | +1500 reviews

De ZOLL AED 3 is de nieuwste automatische externe defibrillator van fabrikant ZOLL.

De Zoll AED 3 richt zich, net als zijn voorganger, wederom op gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning richting de hulpverlener. Zodat zowel een opgeleide hulpverlener, als een leek, direct met het apparaat aan de slag kan.

De nieuwste AED van Zoll is eveneens uitgerust met Real CPR Help-Technologie. Deze bekende technologie van ZOLL zorgt ervoor dat er directe feedback wordt gegeven, om op deze manier hulpverleners te begeleiden tijdens een reanimatie. In de elektroden van de ZOLL AED 3 zit een sensor, waardoor de AED precies kan monitoren of de borstcompressies die worden gegeven, voldoen aan de richtlijnen. Vervolgens geeft de AED de hulpverlener middels instructies en een peilbalk op het scherm, begeleiding om de juiste diepte (5-6 cm voor volwassenen) en frequentie (minimaal 100 per minuut) van borstcompressies toe te passen. De Zoll AED 3 is zowel staand als liggend te gebruiken, zodat de hulpverlener het beste zicht op het scherm heeft.

Daarnaast heeft ZOLL voor deze AED, universele CPR Uni-padz ontwikkeld, welke zowel bij kinderen als volwassenen gebruikt kunnen worden door middel van een drukknop. Het bijzondere aan de ZOLL AED 3 is dat wanneer de zogenaamde kindknop wordt ingedrukt, de feedback van het apparaat zich ook aanpast aan een pediatrische reanimatie.

ZOLL heeft met de Zoll AED 3 één van de snelste AED's van dit moment ontwikkeld. Waarbij de schok wordt toegediend binnen 8 seconden, na het stoppen van de hartmassage. Waarmee zij gehoor hebben gegeven aan de ERC-richtlijnen van 2015.

De nieuwste functie die Zoll heeft toegevoegd aan deze defibrillator is dat de ZOLL AED 3 met het Program Management Onboard via Wifi verbonden kan worden met het beheersyteem van Zoll, genaamd PlusTrac. Op deze manier kunt u per mail gewaarschuwt worden als de AED een storing of defect heeft. Hiermee is deze AED uniek in zijn soort. 

Het betreft hier de volautomatische variant van de AED 3 maar u kunt ook kiezen voor de halfautomatische Zoll AED 3.

Meer informatie over deze AED? Bekijk dan de brochure van Zoll eens.

€2.245,00
incl. 6% BTW: €2.379,70

Specificaties

Uitvoering Volautomatisch
Afmetingen (H x B x D) 12,7 x 23,6 x 24,7 cm
Gewicht 2,5 kg
Water & stofdichtheid IP55
Energieniveau schok volwassene 120J-150J-200J
Energieniveau schok kind 50J-75J-85J
Aantal seconden voor schok <10 sec.
Geheugen Door gebruiker zelf instelbaar voor 1 of 2 klinische gebeurtenissen voor in totaal 120 min. O.a. ECG-data/impendantiemetingen, gegeven aanwijzingen van het apparaat en CPR-gegevens.
Uitleesmogelijkheid Ja, middels ingebouwde USB-poort
Asystolie detectiedrempel 100 µV
Metronoom Ja
Garantie 6 jaar (8 jaar na registratie bij Zoll)
Soort batterij Afgedichte lithiummangaandioxidebatterij
Levensduur/prijs batterij 5 jaar in stand-by/ € 149,- 
Levensduur/prijs elektroden 5 jaar/ € 155,-
Adviesprijs AED € 2245,-

*De stand-bylevensduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen die u kiest voor de zelftest van de AED.
De levensduur van de batterij is 5 jaar bij wekelijkse zelfstest, 3 jaar bij dagelijkse zelftest en 3 jaar bij wekelijkse zelftest wanneer automatisch wifi-zelftestrapport ingeschakeld is (PlusTrac Cloud Connection).

Video