Ambu Res-Cue Mask beademingsmasker soft case

E3460
Ambu Res-cue mask soft case

Beoordeling aed.nl

Overall Rating 8.9/10 | +1500 reviews

Dit Res-Cue Mask beademingsmasker van Ambu is ontworpen om tijdens het beademen bescherming te bieden aan zowel patiënt als hulpverlener. Het Ambu Res-Cue Mask voorkomt direct contact met mond, neus en het gezicht van de patiënt en doordat het masker transparant is kan de hulpverlener alsnog ten alle tijde de kleur van de patiënt zijn lippen zien. Het beademingsmasker vormt dus geen enkele belemmering maar kan daarentegen in sommige gevallen wel twijfel wegnemen bij het starten van een beademing, waardoor geen cruciale secondes verloren gaan. 

Het Ambu Res-Cue mask is geschikt voor alle leeftijden en is gemaakt van duurzaam plastic voor een lange levensduur. Het reanimatiemasker kan over de neus en mond van het slachtoffer geplaatst worden en kan dankzij een elastiek worden vastgezet waardoor deze tijdens reanimatie niet verplaatst. Daarnaast beschikt dit beademingsmasker over een wegwerp-filter waardoor u na gebruik alleen een nieuwe filter nodig heeft.

De Ambu Res-Cue Mask soft-case wordt geleverd in een rood tasje met ritssluiting en is gemakkelijk mee te nemen. Wilt u dit beademingsmasker liever in een doosje? Dan is de Ambu Res-Cue mask hard-case wellicht wat voor u. 

€5,95
incl. 21% BTW: €7,20

Specificaties

Brochures

Video