Heartsine Samaritan

Sinds 1998 is HeartSine actief met de ontwikkeling en productie van Auotmatische Externe Defibrillatoren. Met de Samaritan PAD 300P en 500P leggen zij een duidelijke focus op de markt van gebruik buiten het ziekenhuis. Het zijn compacte en voordelige AED's die weinig onderhoud nodig hebben, door het slimme PadPak systeem. Waarbij de meeste AED's zijn voorzien van gescheiden accu en elektroden, maken de HeartSine AED's gebruik van een gecombineerd elektroden/accupakket; de PadPak. De huidige generatie PadPaks heeft een levensduur van circa 4 jaar en daardoor zijn deze AED's zeer onderhoudsvriendelijk.

HeartSine Samaritan PAD 350P

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van meest voordelige AED's ter wereld, zowel in aanschaf als onderhoud. Ondanks de scherpe prijs werkt deze compacte AED uitstekend en is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties. Deze defibrillator heeft een gecombineerde elektroden/accu-cassette; de zogenaamde PadPak. Hierdoor is de AED zeer betrouwbaar maar ook zeer onderhoudsarm. Nu met GRATIS AED wandkast!

€1.149,00
Prijs excl. 9% BTW

HeartSine Samaritan PAD 360P volautomaat

De HeartSine Samaritan 360P is de voordeligste volautomatische AED in zowel aanschaf als onderhoud. Deze AED is eenvoudig in de bediening en daarmee geschikt voor vrijwel alle situaties en locaties. Daarnaast krijgt maar lieftst 8 jaar garantie op deze AED!

€1.149,00
Prijs excl. 9% BTW

Heartsine Samaritan PAD 500P

De technologie van de Heartsine Samaritan PAD 300P vindt zich terug in de Samaritan Pad 500P. Maar daarnaast bevat de Samaritan Pad 500P ook aanvullende reanimatie-instructies om de hartfunctie weer op gang te brengen. Want of de hulpverlener nu een beroeps of leek is, in een noodsituatie is iedereen nerveus.

€1.699,00
Prijs excl. 9% BTW