Over ons

Historie
AED.nl is een online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse, een veelzijdige onderneming op het gebied van veiligheidsproducten. Het bedrijf is in 1997 opgericht en sindsdien altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood. Begin deze eeuw is het bedrijf, mede door de groeiende vraag naar AED’s en BHV producten, gegroeid naar een belangrijke speler binnen de veiligheidsbranche. De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 bedrijven en instellingen veiligheidsproducten via PreSafe mogen ontvangen en zijn hiermee op zijn minst tientallen levens gered; en daar zijn we trots op!

Het bedrijf
Op dit moment bestaat het bedrijf uit een team van 6 vaste medewerkers, een aantal oproepkrachten en hebben we regelmatig een stagiair(e). De meeste werkzaamheden vinden plaats vanuit ons in 2009 opgeleverde nieuwe bedrijfspand aan de Vennestraat in Lisse. Maar onze servicemedewerkers komen bij klanten door heel Nederland op locatie voor onderhoud, installatie of het geven van een afleverinstructie. En daarmee is AED.nl dus meer dan alleen een webshop! Ook after sales is voor ons heel belangrijk, u wilt immers geen omkijken hebben naar uw AED apparatuur en wilt jarenlang op deze kostbare levensreddende investering kunnen vertrouwen. Wij zijn er dus ook voor u na uw aankoop. Bekijk onze service-contracten »

Snelle levertijden door grote voorraad
AED kopen - MagazijnAED.nl levert haar producten uit het 250m² grote magazijn van PreSafe B.V. en kan daardoor vrijwel alles snel uit voorraad leveren. Wij weten hoe belangrijk het is om na een inzet snel over nieuwe elektroden of accu te kunnen beschikken. In 95% van de gevallen heeft u deze artikelen binnen 24 uur na bestellen binnen. Uiteraard is het ook mogelijk om producten af te komen halen. Graag wel vooraf uw bestelling plaatsen via de website of telefonisch doorgeven zodat wij de bestelling gereed kunnen maken.
 

Betrouwbare partners voor transport
Naast onze eigen servicedienst voor levering en installatie van AED’s maken we ook gebruik van betrouwbare pakketdiensten als de UPS en DHL die de meeste pakketten binnen de gehele Benelux snel en vertrouwd bezorgt. Voor levering aan particulieren en late spoedzendingen maken we gebruik van de diensten van PostNL. Met behulp van track & trace kunnen wij alle zendingen snel traceren en u informeren over de bestelstatus.

Showroom
TestWilt u meer advies of gewoon de AED’s een keer ‘zien en voelen’? Dat kan! AED.nl beschikt over een showroom met een opstelling van alle door ons leverbare defibrilltoren en accessoires zoals wandbeugels en kasten. Ook kunnen wij met behulp van een trainer-AED en oefenpop een reanimatie simuleren zodat u kunt ervaren welke AED voor u het meest geschikt is. Omdat wij graag alle tijd voor u en uw vragen nemen verzoeken wij u wel eerst een afspraak te maken alvorens naar onze showroom te komen. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice: 0252 422 166.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De directie van PreSafe B.V. is vooruitstrevend op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Al jaren steunen wij een reeks aan goede doelen met onze producten maar soms ook met een financiële bijdrage. Zo zijn we betrokken bij de Alpe d'HuZes, Tour for Life, maar ook minder bekende initiatieven o.a. in Afrika ontvangen steun van ons. Bent u zelf betrokken bij een initiatief dat extra ondersteuning kan gebruiken? Mail ons dan »

Zonnepanelen Presafe B.V.

Ook aan het milieu wordt gedacht, zo is het nieuwe bedrijfspand van PreSafe B.V. voor een groot deel voorzien van energiezuinige LED verlichting en slimme timers die apparatuur uitschakelen. Maar helemaal trots zijn wij op onze 24 zonnepanelen die zorgen dat wij een energieneutraal bedrijf zijn. Er wordt dus evenveel energie opgewekt als verbruikt. Op zonnige dagen levert PreSafe B.V. zelfs energie terug aan het stroomnet, daarentegen is het op regenachtige dagen soms nodig energie in te kopen. Maar per saldo is het bedrijf energieneutraal!