Philips

Philips HeartStart HS-1 AED + accessoires en GRATIS Mini Anne!

Philips AED aanbieding
Philips AED met accessoiresHeartStart AED draagtasAED reanimatieset
Merk: 

Wereldwijd de meest verkochte AED is ook nog eens de snelste. De Philips HeartStart HS-1 geeft daarnaast uitstekende ondersteuning en uitleg over de reanimatie en het toedienen van de schok. Deze AED is bij uitstek geschikt voor thuisgebruik en op kantoren. Inclusief accessiores (t.w.v. € 269,-) en nu tijdelijk GRATIS Mini Anne oefenset!

€1.189,00
Prijs excl. 6% BTW

Philips HeartStart FRx AED

Philips HeartStart FRx actie
Philips FRx AED met tasFrx AED met smart padsPhilips HeartStart FRx
Merk: 

De Philips HeartStart FRx defibrillator is ontworpen voor eenvoudig gebruik, duurzaam en betrouwbaar. De hoge IP klasse en de mogelijkheid de standaard elektoden ook bij jonge kinderen te gebruiken maakt deze AED zeer geschikt voor toepassingen in o.a. zwembaden en sportverenigingen. Nu tijdelijk GRATIS Mini Anne oefenset!

€1.495,00
Prijs excl. 6% BTW

Brede draagtas Philips HeartStart

Brede AED draagtas
Merk: 

Deze standaard formaat koffer voor de Philips HeartStart AED is iets groter dan de standaard koffer. De koffer is ruim genoeg om de Philips HeartStart eerste-hulp-defibrillator, een extra cartridge met elektrode-pads en een reserve-batterij te vervoeren. De koffer heeft hier aparte vakken voor, zodat de voorwerpen veilig op hun plaats blijven. Tevens bevat de koffer een kijkgaatje waardoor het controlelampje van de AED zichtbaar is.

€172,40
Prijs excl. 21% BTW

Pagina's