Service

AED.nl: de voordeligste AED webshop

Op aed.nl vindt u een keur aan AED's en accessoires, waarmee u uw omgeving hartveilig kunt maken. Omdat wij alleen de topmerken verkopen kunnen wij deze in grote volumes inkopen bij de fabrikanten en dat voordeel geven wij graag terug aan u. Zo hoeft bij ons géén verzendkosten te betalen bij bestellingen boven de € 100,- (daaronder rekenen wij € 7,95 aan verzendkosten). Daarnaast leveren wij de AED's zeer compleet met een pakket aan gratis accessoires waar u bij andere leverancier vaak veel geld voor moet betalen. Wij zijn daarom alleen al de meest complete en voordeligste AED webshop

Nog meer redenen waarom gerenomeerde bedrijven en overheden bij ons bestellen:

  • Compleet productassortiment;
  • Snelle levertijden;
  • Alleen de beste en betrouwbaarste producten;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitstekende service.

Showroom

Bekijkt u liever de apparatuur voordat u deze koopt? U bent van harte welkom om
onze showroom te bezoeken. Hier hebben wij al onze producten gepresenteerd. 

Bovendien kan onze adviseur direct al uw vragen beantwoorden.

Bel voor een afspraak met 0252 - 422 166.

AED projecten

Heeft u 5 of meer AED's nodig dan bent u ook bij AED.nl aan het juiste adres, Wij zijn namelijk meer dan alleen een webwinkel!  U krijgt dan een persoonlijke accountmanager die u van geheel kosteloos van dienst kan zijn bij; keuze van de juiste apparatuur, het verzorgen van een scherpe offerte, de daadwerlijke aanschaf en installatie van de AED, de eventuele instructie van uw medewerkers tot met de after-sales en een onderhoudscontract. Om een afspraak te maken met een accountmanager hoeft u alleen maar te bellen of te mailen!

 

AED onderhoud

In principe kunt u zelf voor het onderhoud van de AED zorgen. In de meeste gevallen volstaat het tijdig vervangen van de elektroden en batterijen alsmede een visuele controle. Wilt u totaal geen omkijken naar uw AED kies dan voor één van onze voordelige  AED servicecontracten waarbij wij verantwoordelijk zijn dat u op uw AED kunt vertrouwen als het er op aan komt!  Onze servicemederwerkers komen dan jaarlijks bij langs en zorgen dat alles perfect in orde is. Wilt u liever geen vast contract kies dan voor een éénmalige AED Check-Up.  Meer weten? Lees hier alles.

Garantie

Op alle door ons geleverde producten verlenen wij de normale fabrieksgarantie. Voor AED's is dit doorgaans minimaal 5 jaar. Batterijen, accu's en elektroden zijn uitgesloten van garantie. Tijdens de garantieperiode kunt u bij een storing of defect contact opnemen met onze klantenservice en helpen wij u met de juiste procedure. Heeft u ook een servicecontract bij ons? Dan zorgen wij dat alles voor u geregeld wordt en krijgt u ook de beschikking over een vervangende AED.

Ruilen en retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@aed.nl  Voor het ruilen of retourneren van producten verzoeken wij u tevens gebruik te maken van ons retourformulier (PDF). Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.